Oostenrijk

Booking.com

Oostenrijk is een land dat meer dan genoeg natuurpracht biedt om het hart te veroveren van menig natuurliefhebber, maar het is ook een land waar je je kan onderdompelen in de gezellige stadssfeer die er in meerdere steden hangt. Culturele reizen, ski trips, wandelvakanties,… Alles is er mogelijk. Je moet alleen weten waar naartoe. Maar hoe zit het als je een hotel in dit prachtige land wilt boeken? Ook geen enkel probleem, want ook hier is een hotel boeken zonder creditcard gewoon mogelijk!

Goedkoop hotel boeken zonder cc tijdens wintersport

Dat Oostenrijk gelijk is aan wintersport staat als een paal boven water. Zo werden in Innsbruck de eerste Olympische Jeugdwinterspelen georganiseerd in 2012. Als jij iemand bent die zijn vakantie graag op de latten doorbrengt, is Innsbruck dus al zeker een bezoekje waard. Met Innsbruck alleen ben je echter nog niet uitgekeken, want er zijn nog tal van skigebieden in Oostenrijk waar je de ogen uit zal kijken. Er zijn een groot aantal skigebieden waar je terecht kan, alleen, met vrienden of met je gezin, om je ten volle op de wintersport te storten. Neem gerust eens een kijkje in volgende regio’s: Tirol, Salzburger Land, Steiermark, Vorarlberg en Kärnten. In deze gebieden kun je immers de meest populaire skigebieden van het moment terugvinden en is een hotel boeken zonder een creditcard te hoeven gebruiken gewoon mogelijk.

Goedkoop een hotel boeken tijdens een citytrip

Naast skigebieden kan je in Oostenrijk ook tal van steden bezoeken waar het aangenaam vertoeven is. De hoofdstad, Wenen, is een logische keuze om een citytrip te plannen. Dit is bovendien de grootste stad van Oostenrijk. Los daarvan zijn er nog andere plaatsen die je kan bezichtigen, zoals Salzburg, de geboortestad van Mozart waar je ieder jaar terecht kan voor de Salzburger Festspiele. Naast skiën kan je ook in Innsbruck terecht voor stedelijk vermaak, want dit is de meest antieke stad die Oostenrijk je te bieden heeft. Er zijn verder nog tal van steden die het vermelden waard zijn, zoals Graz, Linz, Klagenfurt, Wels,… Het loont zeker de moeite om je koffers te pakken en een citytrip richting een Oostenrijkse stad te maken, je zult niet teleurgesteld worden als je een hotel wilt boeken zonder een kredietkaart te gebruiken!

Met de wandelschoenen aan

Een ontspannen wandeltocht in een lommerrijke omgeving is een fantastische manier om je vrije tijd door te brengen. Ook in dit geval zal je in Oostenrijk geen last krijgen van gebrek aan inspiratie. Het land biedt het hele jaar door prachtige uitzichten en wandelgebieden. Zo wandel je best eens rond in Oberösterreich, waar je prachtige groene landschappen, bergen en meren kan bewonderen. In Tirol kan je in het Zillertal terecht voor wandelroutes in het groen. Vergeet bij het boeken zeker Vorarlberg en het Salzburgerland niet. Deze regio’s zijn ook gekend voor hun beeldige omgeving.
Bij het boeken van je volgende vakantie is Oostenrijk dus een echte aanrader en dit kan zonder een creditcard!

Plaats een reactie