Italië

Booking.com

Tips hoe je kunt overnachten: Een hotel boeken zonder creditcard in Italië

Overnachting tips zonder kredietkaart in Italië. Overnachten in een hotel, B&B, appartement, vakantiehuisje, woonboot, vakantiepark of op een camping in Italië. Hoe reserveer je nou een hotelkamer zonder creditcard? Dat vertellen we je hieronder:

Goedkoop een hotel boeken zonder creditcard in Italië

Veel reizigers die vooral in Europa op vakantie gaan hebben nog steeds geen creditcard. In de meeste gevallen is dit ook een bewuste keuze, omdat men bijvoorbeeld de creditcard gewoon niet veilig vindt of omdat men uit principe niet meer geld wil uitgeven dan er op dat ogenblik op hun bankrekening staat. Feit is en blijft dus dat veel mensen die een hotel in Italië willen boeken geen creditcard hebben, maar kunnen zij dan helemaal geen hotel boeken? Natuurlijk wel! Gelukkig bieden de meeste hotels in de Italiaanse steden als Bologna, Verona en Rimini en uiteraard op het platte land hun gasten tegenwoordig de mogelijkheid aan om bijvoorbeeld gewoon de verschuldigde waarborg over te schrijven naar hun bankrekening. Wanneer je er voor kiest om een hotel in Italië via het internet te boeken kan je zelfs soms gewoon betalen met behulp van bijvoorbeeld iDeal.

Nadelen van het hotel boeken zonder creditcard in Italië

Jammer genoeg zijn er ook nadelen verbonden aan het niet beschikken over een creditcard om de boeking van je hotel in Italië te doen. Door hiervoor gebruik te maken van een creditcard wordt het bedrag namelijk niet meteen van je bankrekening afgeschreven. Dat is bij een klassieke overschrijving of iDeal uiteraard wel het geval. Daarnaast wordt het bedrag van de waarborg met een creditcard doorgaans alleen afgeboekt wanneer er sprake is van schade of wanneer de boeking bijvoorbeeld niet wordt geannuleerd. Bij een overschrijving is dat uiteraard niet zo en dient het bedrag bij wijze van voorschot steeds te worden overgemaakt naar het hotel in kwestie. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een hotel in Italië boeken zonder creditcard mag dan mogelijk zijn, er zijn buiten de voordelen ook een paar nadelen aan verbonden. Wil je dus goedkoop een hotel boeken in Zuid Europa, zoals in steden als Genua, Turijn, Rome of Milaan, vergelijk dan voor je boekt.

Hotel boeken met PayPal

Hotels accepteren tegenwoordig steeds meer betaalmogelijkheden, net als de meeste bekende bookingsites. Een hotel boeken met PayPal is daar een voorbeeld van. Dit betaalmiddel werd vooral populair dankzij Ebay, waar goederen en diensten makkelijk met een e-mailadres konden worden afgerekend. Was het tot een paar jaar terug alleen nog mogelijk om een Creditcard aan je PayPal account te koppelen, tegenwoordig kun je ook je bankrekening koppelen, waardoor een hotel reserveren via PayPal steeds gemakkelijk wordt.

Italië: Ideaal voor een zomer- als wintersportvakantie

Italië een fantastisch en bijzonder veelzijdig vakantieland. Het hele jaar door wordt dit Europese land dan ook bezocht door een grote groep reizigers. Italië is een leuke vakantiebestemming voor zowel een zomer- als een wintersportvakantie als een ontspannende citytrip naar steden als Rome, Milaan, Venetië, Pisa of Florence. Het spreekt dan ook voor zich dat het land het hele jaar door kan rekenen op de nodige populariteit. Ook in Italië kiezen reizigers er over het algemeen voor om een hotel te boeken, hoewel ook de vakantiehuizen tijdens de zomer & winter vakanties behoorlijk populair zijn. Ben je ook van plan om een vakantie naar Italië te boeken en wil je graag een hotel boeken, maar heb je geen creditcard? Geen probleem, ook zonder creditcard kan je in Italië probleemloos een hotel, B&B, appartement, vakantiehuisje, woonboot, vakantiepark of op een camping boeken!

Plaats een reactie