Duitsland

Booking.com

Tips: hoe een hotel boeken zonder creditcard in Duitsland en hoe kun je goedkoop overnachten.

Overnachting tips zonder kredietkaart in Duitsland. Overnachten in een hotel, B&B, appartement, vakantiehuisje, woonboot, vakantiepark of op een camping in Duitsland. Ideaal voor je doorreis van en naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië. Hoe reserveer je nou een hotelkamer zonder creditcard? Dat vertellen we je hieronder.

Bijzonder vaak wordt gedacht dat reizigers tegenwoordig allemaal over een creditcard beschikken, maar dat is natuurlijk niet het geval. Veel mensen vinden er namelijk nog steeds helemaal niets aan om gebruik te kunnen maken van een creditcard.

Hoe je het ook draait of keert, een hotel boeken met creditcard kan je bijvoorbeeld erg veel geld kosten. Niet alleen kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van een creditcard, daarnaast kan je ook zonder probleem meer geld uitgeven dat je eigenlijk ter beschikking hebt.

Heb je geen creditcard en wil je toch graag een hotel, appartement, bed & breakfast of in Duitsland boeken? Dat is geen enkel probleem! In de steden als München, Frankfurt, Freiburg, Memmingen en Berlijn is het mogelijk.

Hotel boeken zonder creditcard in Duitsland

Hotels in Duitsland bieden hun gasten steevast de mogelijkheid om een hotel te boeken zonder creditcard. Het is uiteraard wel zo dat de zogenaamde waarborg voor de boeking op één of andere manier dient te worden betaald. Deze betaling dient dan ook veelal steeds te gebeuren per overschrijving of door een betaalmiddel zoals Wero, iDeal, PayPal of Bancontact.

Feit is en blijft dat je voor het bevestigen van een boeking in een hotel in Duitsland of in bijvoorbeeld Keulen steeds een bepaald voorschot dient te betalen. Pas wanneer dit voorschot werd betaald zal de boeking gefinaliseerd worden en kan je er op rekenen dat de kamer voor jou zal worden gereserveerd.

In ieder geval, wanneer je twijfelt of je een hotel in Duitsland kan boeken zonder creditcard loont het steeds de moeite om even contact op te nemen met de accommodatie in kwestie. Zij zullen je dan namelijk direct aangeven over welke mogelijkheden je beschikt om een hotelkamer te boeken in steden als Keulen (Duits: Köln), Berlijn, Ingolstadt en Neurenberg (Duits: Nürnberg) en dit te doen zonder gebruik te maken van een creditcard.

Overnachten onderweg naar Italië

Zuid Duitsland, maar ook Oostenrijk en Zwitserland zijn ideale locaties om onderweg te overnachten naar uw vakantieadres in Italië. Veel vakantiegangers die bijvoorbeeld naar het meer van Lugano, meer van Annecy, meer van Geneve of naar Toscane / Umbrië reizen, overnachten in een hotel, B&B of appartement / pension of verblijven tijdens hun heen- en terugreis op een camping om zo heerlijk uitgerust aan te komen om hun vakantiebestemming.

Daar waar het vroeger allemaal in 1 ruk doorrijden was om vervolgens 2 dagen brak voor je tent te zitten, is het tegenwoordig heel normaal om lekker uitgerust en gedoucht aan te komen, waardoor je dezelfde dag nog kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Voordelen hotel boeken in Duitsland zonder creditcard

Langs de snelwegen of in het centrum van steden als Augsburg, Düsseldorf, Regensberg, Ulm of Rosenheim kun je goedkope hotels vinden. Het boeken van een hotel in Duitsland zonder creditcard hoeft zoals je net hebt kunnen lezen dus absoluut geen probleem te zijn, maar er is meer! Het is zelfs zo dat mensen die geen gebruik kunnen maken van een creditcard voor hun boeking veelal kunnen rekenen op diverse interessante voordelen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat je geen hogere kosten kan maken dan het geld dat op je bankrekening staat? Veel mensen die op vakantie gaan geven veel meer geld uit met hun creditcard dan ze eigenlijk kunnen waardoor ze bij hun terugkomst uit Duitsland met een financiële kater worden geconfronteerd.

Wanneer je er voor kiest om geen gebruik te maken van je creditcard loop je dit risico niet en kan je ook bij terugkomst van vakantie gewoon lekker blijven verder genieten zonder financiële zorgen.

Hotel Berlijn boeken, gratis annuleren

Het kan ons allemaal gebeuren, je wilt een weekendje Berlijn boeken (of ergens anders naar toe) en helaas moet je het door omstandigheden afzeggen. Dan is het toch fijn dat je je hotel gratis kunt annuleren. Dat kan tegenwoordig met steeds meer hotels en ook als je met Wero, PayPal, Achteraf betalen (via: Riverty, Klarna, Afterpay, Billink), iDeal of Bancontact hebt betaald.

Fijn dat je als gast steeds meer mogelijkheden krijgt, waaronder reserveren zonder creditcard!

Antwoorden op veel gestelde vragen

Kan ik Duitsland een hotel boeken zonder creditcard?

Ja dat kan via hotelboekenzondercreditcard.com met iDeal, Bancontact, PayPal, op rekening of aan de balie bij de receptie. Welke betaalmethode een Duits hotel accepteert verschilt per hotel(keten) en per stad.

Hoe boek ik een hotel zonder creditcard in Duitsland?

Dat verschilt per hotel, maar de meeste B&B’s, pensions, hotels, hostels, motels en ook campings onderweg zijn te boeken zonder creditcard. Wij accepteren al vele jaren iDeal, Bancontact, PayPal, maar je kunt ook betalen bij aankomst. Let wel, welke betaalmethode een Duits hotel accepteert is afhankelijk van het hotel en ook per stad. Bekijk dus alle Duitse hotels op de landkaart.