België

Booking.com

België is een fantastisch leuk en gezellig land, omringd door de Noordzee, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De belangrijkste steden voor een stedentrip zijn: Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel, maar ook kleine steden als Diegem en Leuven zijn zeer gewild voor een weekendje weg. Voor vooral Nederlanders en Duitsers, is België een doorreis land onderweg van en naar hun vakantieadres.

De meeste hotels, Bed & Breakfasts, appartementen, hostels en campings worden online betaald met Wero, Bancontact, iDeal of PayPal. Achteraf een hotel betalen is net als contact bij de receptie betalen in opkomst.

Goedkoop overnachten aan de Belgische kust

Voor iemand die goedkoop wil overnachten in een appartement of hotel zonder creditcard aan de Belgische kust met zeezicht bieden we diverse mogelijkheden in de volgende badplaatsen: Duinkerke, Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist, De Panne en Koksijde. Je kunt er betalen met Wero, Bancontact, iDeal, PayPal, contant aan de balie of achteraf op rekening. De meeste boekingen zijn in de zomermaanden en in januari, maar ook een romantische overnachting met Valentijnsdag in een hotel met een jacuzzi op de kamer is zeer populair.

Hotel of B&B betalen zonder creditcard in de Belgische Ardennen

De bekendste plaatsen in de Belgische Ardennen waar veel vakantiegangers in een hotel zonder kredietkaart verblijven zijn: Bastenaken (Frans: Bastogne), Durbuy, La Roche-en-Ardenne, Spa en Verviers. Enkele rivieren waar je goedkoop kunt overnachten op een camping of in een hotel of B&B zijn: Amblève/Amel, Our (Sauer) en Sûre/Sauer.

In de Belgische Ardennen wordt voornamelijk Frans en lokaal Waals gesproken, in de winter is het een sneeuwrijk gebied, ideaal voor de wintersporter.

Vakantie België met hond

Voor veel eigenaren van honden is een vakantie België zonder hun geliefde viervoeter onbespreekbaar. Gelukkig hebben wij enkele vakantiehuizen, hotels en appartementen voor u uitgezocht waar u kunt overnachten met hond aan de Belgische kust met zeezicht. Zowel particuliere vakantiehuisjes, stacaravans als vakantieparken accepteren gasten met dieren, maar let op, dit verschilt per vakantieadres en er kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Top 5 meest geboekte accommodaties in België

We hebben de afgelopen maanden een top 5 overzicht gemaakt van de meest geboekte accommodaties zonder creditcard in België door onze bezoekers:

 1. Hotel
 2. Bed and Breakfast
 3. Guest accommodation
 4. Appartement
 5. Hostel

Top 3 meest geboekte hotels zonder kredietkaart

De top 3 door onze bezoekers meest geboekte hotels zonder creditcard in België waren over deze periode:

 1. Tryp By Wyndham in Antwerpen
 2. Hotel Koningin Astrid in Antwerpen
 3. Hotel Ambassadeur in Oostende

Top 3 meeste geboekte B&B’s

De top 3 door onze bezoekers meest geboekte Bed & Breakfasts zonder creditcard in België waren over deze periode:

 1. B&B Moriaan in Brakel
 2. B&B Bertem Natuur in Antwerpen
 3. B&B DRUUM in Brussel

Plaats een reactie