Nederland

Booking.com

In steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven kun je goedkoop een hotel boeken zonder creditcard. Steeds meer hotels in Nederland accepteren andere betaalsystemen, zodat je tegenwoordig een hotel in Nederland kunt betalen met iDeal, PayPal, Bankoverschrijving, bankpas, Bancontact en Bitcoin.

Een hotel boeken met iDeal is in Nederland al langer mogelijk, alleen de meeste hotels en boeking sites bleven heel lang aan de creditcard ‘hangen’. Gelukkig komt hier door toenemende concurrentie steeds meer verandering in.

PayPal is wereldwijd al jaren een geaccepteerd betaalmiddel en sinds de overname van marktplaats.nl door het moederbedrijf van dit betaalsysteem is ook het betalen van een hotelkamer met PayPal in Nederland mogelijk.

Het Belgische betaalsysteem Bancontact (Mr.Cash) kent net als iDeal in Nederland steeds meer gebruikers, maar een hotel boeken met Bancontact is nog niet algemeen mogelijk. We vermoeden echter dat ook dit niet heel lang meer zal duren en dan is overnachten in een B&B, pension of appartement mogelijk.

Via Bitcoin een hotelkamer boeken is nog schaars, maar net als met de andere betaalsystemen zal ook dit in de toekomst meer en meer mogelijk zijn.

Hotel boeken met iDeal Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is Amsterdam. Veel mensen denken dat dit Den Haag is, omdat daar de Nederlandse regering zit. Amsterdam telt meer dan 4.000 hotels, b&b’s, pensions en appartementen. Steeds meer hotels in onze hoofdstad accepteren naast creditcard ook andere betaalmiddelen als iDeal, PayPal, Bancontact en Bitcoin. iDeal is het betaalmiddel van de meeste Nederlandse banken en is de standaard in Nederland geworden om online te betalen. Steeds meer boeking sites accepteren betalen met iDeal en je kunt tegenwoordig makkelijker een hotel reserveren dan vroeger.

Hotel boeken zonder creditcard in Nederland

Zoals al aangegeven is het boeken van een hotel in Nederland zonder een creditcard steeds gemakkelijker. Wij bieden al jaren deze oplossing en zien de laatste een enorme toename in hotels die naast de creditcard ook andere betaalmiddelen accepteren. Naast hotels accepteren ook steeds meer Bed and Breakfasts, appartementen, hostels en pensions andere betaalmiddelen naast de kredietkaart.

Overnachten in 7 badplaatsen aan de Nederlandse kust

Aan de Nederlandse kust heb je diverse badplaatsen aan zee waar je kunt overnachten zonder te betalen met een creditcard. We hebben 7 badplaatsen aan zee voor je op een rijtje gezet:

  • Scheveningen
  • Bergen aan Zee
  • Renesse
  • Rockanje
  • Zandvoort
  • Vlissingen
  • Cadzand – Zeeland

Wil je dus goedkoop overnachten op een camping of in een hotel, B&B, hostel zonder een creditcard te hoeven gebruiken, gebruik dan zoekbox in de kolom hiernaast!

Hotel boeken en contant of achteraf betalen

In Nederland achteraf een hotel op rekening betalen of contant betalen aan de receptie is voor bedrijven heel gewoon. In steden als Groningen en Maastricht achteraf of contant betalen mogelijk, maar ook op de waddeneilanden als Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Van der Valk hotels bijvoorbeeld accepteren cash geld, maar bedenk wel dat een hotelkamer vaak maar tot een uur of 16.00 is gereserveerd en vol=vol!

Plaats een reactie