Frankrijk

Booking.com

Goedkoop een hotel boeken zonder creditcard in Frankrijk, met iDeal, PayPal of Bancontact! Ben je van plan om binnenkort een vakantie naar Frankrijk te boeken en wil je tijdens die vakantie graag genieten van een mooi hotel Parijs? In dat geval zal je natuurlijk graag eerst je kamer willen boeken. Op zich helemaal geen probleem, want dat kan tegenwoordig zeer eenvoudig via het internet, maar wat indien je geen creditcard hebt? Veel reizigers denken dat het tegenwoordig nagenoeg onmogelijk is geworden om een overnachtingshotel in Frankrijk te boeken zonder de waarborg van een creditcard. Gelukkig is dat niet het geval. Je kan tegenwoordig gebruikmaken van een zeer groot aanbod aan betaalmogelijkheden waardoor het beschikken over een creditcard absoluut geen must meer is. We vertellen je graag meer over het boeken van een hotelkamer zonder creditcard in steden als Parijs, Lyon, Bordeaux, Avignon en Montpellier!

Online hotelkamer in Frankrijk boeken zonder creditcard

Er bestaan tegenwoordig verschillende manieren om goedkoop een hotelkamer te boeken zonder creditcard. De populairste mogelijkheid is natuurlijk gebruikmaken van de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Je kan online zeer eenvoudig via de website van het hotel een reservatie maken. Heb je geen creditcard, dan kan je er voor kiezen om de reservatie niet online, maar wel via de telefoon te doen. Op die manier kan je meteen aangeven dat je geen gebruik kan maken van een creditcard en kan men je via de telefoon duidelijk aangeven welke betaalmogelijkheden eveneens worden geaccepteerd. Veel eenvoudiger kan het echter zijn om gebruik te maken van een boekingssite. Dergelijke websites bieden je een overzicht van nagenoeg alle hotelkamers die je in Frankrijk kan boeken, zijn veelal ook nog eens goedkoper en je kan er donder op zeggen dat je probleemloos met iDeal, PayPal of Bancontact en bankoverschrijving een reservering kunt bevestigen. En daarbij maakt het niet uit of je nu in Toulouse, Nice, Nantes of Cannes bent.

Waarom een hotel reserveren zonder creditcard in Frankrijk?

Frankrijk hotel boeken zonder creditcard

Zelfs wanneer je wel over een creditcard beschikt kan het in bepaalde gevallen interessanter zijn om toch maar te kiezen voor een ander betaalmiddel om de reservering van je hotelkamer te bevestigen. Door niet te kiezen voor een creditcard voorkom je bijvoorbeeld dat je op een bepaald ogenblik te maken krijgt met een bepaalde schuld die je eigenlijk niet kan betalen. Wanneer je meer kan uitgeven dan er op je bankrekening staat is dat altijd aanlokkelijk. Door je hotelkamer in Frankrijk op een andere manier dan met je creditcard te reserveren voorkom je dergelijke situaties en kan je ook na je vakantie nog steeds op beide oren blijven slapen. Reserveren kan dus tegenwoordig ook met iDeal, PayPal, Bancontact of via achteraf betalen.

Plaats een reactie