Frankrijk

Booking.com

Goedkoop een hotel boeken zonder creditcard in Frankrijk met iDeal, PayPal of Bancontact! Ben je van plan om binnenkort een vakantie naar het vakantieland bij uitstek te boeken en wil je tijdens die vakantie graag genieten van een mooi boutique hotel Parijs? In dat geval zal je natuurlijk graag eerst je kamer willen reserveren. Op zich helemaal geen probleem, want dat kan tegenwoordig zeer eenvoudig via het internet, maar wat indien je geen creditcard hebt? Wij leggen je uit hoe je dan een accommodatie kunt reserveren met iDeal, Bancontact, PayPal of bij de receptie en met gratis annuleren.

Veel reizigers denken dat het tegenwoordig nagenoeg onmogelijk is geworden om een overnachtingshotel onderweg in Frankrijk te boeken zonder de waarborg van een creditcard. Gelukkig is dat niet het geval. Je kan tegenwoordig gebruikmaken van een zeer groot aanbod aan betaalmogelijkheden waardoor het beschikken over een kredietkaart absoluut geen must meer is. We vertellen je graag meer over het boeken van een hotelkamer zonder creditcard in steden als Parijs, Lyon, Beaune, Bordeaux, Avignon en Montpellier!

Hotel boeken met Ideal

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping met iDeal is mogelijk bij de volgende accommodaties:

  • In de buurt van Disneyland Parijs!! Campanile Val de France, 10, Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77700 Magny-le-Hongre, Frankrijk
  • Vlakbij snelweg A6 autoroute du Soleil!! ibis Lyon Gerland Musée des Confluences, 68 Avenue Leclerc, 7e Arrondissement, 69007 Lyon, Frankrijk

Hotel boeken met Bancontact/Mister Cash

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping met Bancontact / Mister Cash is mogelijk bij de volgende accommodaties:

  • Vlakbij autoroute du Soleil, snelweg A7. ibis Grand Hotel d’Orange, BW Signature Collection, 30 rue Victor Hugo, 84100 Orange, Frankrijk
  • 1 km van de Eiffeltoren. Aparthotel Rayz Eiffel, 77 Avenue Bosquet, 7e Arrondissement, 75007 Parijs, Frankrijk

Betalen via automatische incasso

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping via automatisch incasso is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Betalen via overschrijving

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping via overschrijving is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Boek hotel Frankrijk met PayPal

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping via PayPal is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Frans hotel zonder vooruitbetaling

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping waar je geen vooruitbetaling hoeft te voldoen is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Hotel aan de balie/receptie betalen

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping die je bij de receptie kunt voldoen is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Betaal accommodatie met de kredietkaart van iemand anders

Een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping te betalen met de cc kredietkaart van iemand anders is mogelijk bij de volgende accommodaties:

Reserveer hotel met creditcard zonder kosten

Een creditcardmaatschappij houdt brengt vaak vooraf kosten in rekening om eventuele schade en andere zaken af te dekken, denk daarbij aan dat je de drinken uit de koelkast hebt gepakt of, zoals helaas vaker voor komt, dat gasten een hotelkamer verlaten zonder te betalen. Je hebt een creditcard, maar wilt geen kosten maken? Dat kun je een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping reserveren bij de volgende accommodaties:

Betaal voor hotels in Frankijk met Bitcoin/crypto

Bij de volgende accommaties is het mogelijk om een hotel, pension, bed & breakfast, appartement, Airbnb, private woning, vakantiehuisje, hostel, homestay of camping te betalen:

Online hotelkamer in Frankrijk boeken zonder creditcard

Er bestaan tegenwoordig verschillende manieren om goedkoop een hotelkamer te boeken zonder creditcard. De populairste mogelijkheid is natuurlijk gebruikmaken van de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Je kan online zeer eenvoudig via de website van het hotel een reservatie maken. Heb je geen creditcard, dan kan je er voor kiezen om de reservatie niet online, maar wel via de telefoon te doen. Op die manier kan je meteen aangeven dat je geen gebruik kan maken van een creditcard en kan men je via de telefoon duidelijk aangeven welke betaalmogelijkheden eveneens worden geaccepteerd.

Veel eenvoudiger kan het echter zijn om gebruik te maken van een boekingssite. Dergelijke websites bieden je een overzicht van nagenoeg alle hotelkamers die je in Frankrijk kan boeken, zijn veelal ook nog eens goedkoper en je kan er donder op zeggen dat je probleemloos met iDeal, PayPal of Bancontact en bankoverschrijving een reservering kunt bevestigen. En daarbij maakt het niet uit of je nu in Toulouse, Nice, Nantes of Cannes bent.

Waarom een hotel reserveren zonder creditcard in Frankrijk?

Frankrijk hotel boeken zonder creditcard

Zelfs wanneer je wel over een creditcard beschikt kan het in bepaalde gevallen interessanter zijn om toch maar te kiezen voor een ander betaalmiddel om de reservering van je hotelkamer te bevestigen. Door niet te kiezen voor een creditcard voorkom je bijvoorbeeld dat je op een bepaald ogenblik te maken krijgt met een bepaalde schuld die je eigenlijk niet kan betalen. Wanneer je meer kan uitgeven dan er op je bankrekening staat is dat altijd aanlokkelijk.

Door je hotelkamer in Frankrijk op een andere manier dan met je creditcard te reserveren voorkom je dergelijke situaties en kan je ook na je vakantie nog steeds op beide oren blijven slapen. Reserveren kan dus tegenwoordig ook met iDeal, PayPal, Bancontact of via achteraf betalen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoe kan ik een hotel in Frankrijk boeken zonder creditcard?

Veel Nederlanders en Belgen beschikken niet over een creditcard of hebben deze altijd bij zich. Daarom kun je bij Hotel Boeken Zonder Creditcard ook gemakkelijk een accommodatie reserveren zonder kredietkaart. Zo kun je betalen met iDEAL, Bancontact of betalen met Paypal.
iDeal QR logo

Kun je een hotel Frankrijk boeken zonder creditcard?

Ja, dit is zeker mogelijk! Via Hotel Boeken Zonder Creditcard zijn er meerdere betaalopties beschikbaar, zoals iDEAL, Bancontact, PayPal of betalen in het hotel. Dit is per hotel en stad verschillend.

Plaats een reactie